Advokatfirman Mikael Pagroth

Byrån har funnits i olika former sedan 1988 och har alltid funnits i Stockholm. Nu hittar ni kontoret centralt på Södermalm, på Blekingegatan 38, i hörnhuset mot Götgatan. Byrån har under all verksam tid arbetat främst med familjerätt och bodelningar, vilket innebär att en hel del erfarenhet har utvecklats. Många av uppdragen erhålls genom beslut från domstolarna belägna runt Stockholm. Då handlar det främst om förordnanden som boutredningsman eller bodelningsförrättare. Men också som skiftesman eller god man enligt samäganderättslagen.

Vi åtar oss även uppdrag som ombud för ena parten vid bodelningar och andra tvister.

Utöver det arbetar vi en viss del med andra ärenden, såsom migrationsrätt, hyresjuridik, entreprenad- och fastighetsjuridik.

case-law-677940_1280-boost

Arvoden

Utgångpunkten när det kommer till att anlita ett ombud är naturligtvis att det ska löna sig i tvisten. Vi försöker hjälpa till att uppskatta tidsåtgången och kostnaden samt hur stor sannolikhet det finns att klienten vinner framgång i processen. Många har möjlighet att få hjälp med kostnaderna genom statens rättshjälp eller hemförsäkringens rättsskydd. Vi utreder detta och hjälper er att ansöka om rättshjälp/rättsskydd.

Det är självklart gratis att ringa eller maila in en fråga, vi försöker svara på allt så snabbt som möjligt.

Välkomna att kontakta Advokatfirman Mikael Pagroth redan idag.

Bodelning Stockholm
Vi har mångårig erfarenhet av bodelningar och har kontor på Södermalm i Stockholm.

Ring08-21 48 85
Hitta den bästa lösningen
På Advokatfirman Mikael Pagroth arbetar vi med att hjälpa er hitta bästa lösningen vid en separation eller skilsmässa.
Kontakta oss

Advokatfirman Mikael Pagroth

Besöksadress: Götgatan 58
118 26 Stockholm
Telefon: 08-21 48 85
Bodelning Stockholm